LU - seniorer deler :

Skriv her dine egne ord for noget, du gerne vil dele med os andre - der er også plads til et billede:

Flyt/placér taleboblen på billedet med din mus

Skriv tekst til din talebobbel

Shape:
 
Skrevet af Jens Peter Ellefsen, d. 06-09-2019
. . . et billede fra Silkeborg, som jeg håber . .
E-mail:
Skrevet af Jørgen Stagstrup, d. 30-05-2019
Lad høre
E-mail:
Skrevet af Torben Steenberg, d. 21-11-2018
Seniortræffet 2019 bliver afholdt i dagene 2. september til 4. september i Silkeborg. Der bliver overnatning på Gl. Skovridergård. Besøg på Silkeborg Ungdomsskole, Campus Bindslev plads, Kunstcenteret Silkeborg Bad, Museum Jorn, Himmelbjerget og rundtur i det Midtjyske Søhøjland. Folder udkommer snarest.
E-mail:
Skrevet af Jørgen Naut, d. 14-11-2018
Sidder i Odense til bestyrelsesmøde i LUs Seniorgruppe med mange vigtige punkter på dagsordenen.
E-mail:
Skrevet af JP Ellefsen, d. 12-04-2018
Med LUs pensionister til Helgoland i 2012
E-mail:
Skrevet af Mogens Helt, d. 19-03-2018
Indbydelsen til træf i Holbæk er rundsendt her i marts 2018. Se den her i afsnittet
TRÆF 2018
E-mail:
Skrevet af Peder V Hansen, d. 22-02-2018
2016 Kolding.
Ungdomsskolen var vært ved velkomstkaffe og kage. Christine Rasmussen orientrede om skolens mange aktiviteter. Efter indkvartering på Kolding Hotel Apartments blev vi budt velkommen på Sct. Jørgensgård, hvor de fleste måltider blev indtaget. Direktør for Sct. Jørgensgård og Slots-søbadet Otto Skak orienterede om hans ansvarsområde. En tidligere kommune arkitekt tog os med på en rundtur i en del af det gamle Kolding. Aftensmad med bøf og æblekage samt socialt samvær.
Efter at nogle tog en svømmetur i badet og alle fik morgenmad på vores spisested, var der rundvisning på Koldinghus. Frokosten blev indtaget på kunstmuseet Trapholt med den smukke udsigt til Kolding Fjord. Så var der rundvisning på museet bl.a. med besøg i Arne Jakobsens sommerhus. Resten af eftermiddagen var valgfri enten et besøg på Syddansk Universitet eller en ”egen hånd” tur i Kolding. Middag med fisk, mørbrad og is, underholdning af Kolding Mandskor og socialt samvær på Sct. Jørgensgård. En god dag med mange oplevelser.
Efter morgensvømning (for nogle få) og morgenmad forlod vi vores lejligheder. Turen fortsatte i Christiansfeld med en guidet tur i byen, der i 2015 blev udpeget som verdenskulturarv. Træffet sluttede med frokost i ungdomsskolens nyligt indrettede klublokaler, hvor Mikkel og Christine vartede os op, og P.V.Hansen takkede alle for et par gode dage i Kolding.
Skrevet af Jørgen Stagstrup, d. 29-01-2018
2007 Skagen - på toppen
Den 4.-5. september i året 2007 var målet Skagen serviceret af højskolen ’Diget’. Vores kollega der var Thorkild Lind, som assisteret af Leo Pilgaard fra Aalborg og Hans J. Hvarre fra Hals skabte et unikt program for os bl.a. med Sandormen, guidet rundvisning Skagen Museum og en masse naturvandringer i by, havn og miler.
Skrevet af Jørgen Stagstrup, d. 29-01-2018
2006 Halland
LU-erne i Frederiksborg Amt havde opbygget en lejrskole i Halland. Allerede i de foregående år 2003 og 2004 havde Raymond Lund fra Helsingør og Finn Skytte fra Hillerød inviteret til møder natten over i ”hUSet” for udvalget med gæster.
I år 2006 skete det så igen 19-21. sep inspireret af succes’en fra Tønder, idet der blev arrangeret en tur i det tidligere danske land - Knäred.
Det blev besluttet, at vi burde udforske en udvalgt part af Danmark en gang årligt. Arrangørerne bør være lokale LU-folk, som er i stand til at skaffe flokken adgang til mennesker og steder, som det ellers ville være vanskeligt eller umuligt for os udefra at komme ind på livet af. Raymond bød på udflugter, natursauna og et kreativt idémiljø. Vi aftalte på stedet en LU-udgave af Tour de Danmark for ungdomsskoleledere og deres kærester.
Skrevet af Jørgen Stagstrup, d. 29-01-2018
2005 Tønder
September måned blev valgt, fordi det er det tidspunkt på året, hvor stærene samles i flokke med syv-cifrede antal før den samlede afgang til syden.
Sønderjyderne kalder fænomenet for SORT SOL. LU’s seniorer fik den idé, at vore lokale kolleger måtte kunne skaffe os en særlig oplevelse, hvis vi ville komme et par dage og lære mere om det.
Heldigvis havde vi 3 pensionerede LU-ere, som tilbød udvalget at trække i arbejdstøjet. Det var Preben Rasmussen fra Tønder, Arne Jørgensen fra Rødekro og Tage Hedeland fra Skærbæk, som inviterede den 15-16.sept. Ud over en imponerende naturvejleder stod den på Tønder Kunstmuseum, Nolde og Zeppelin i Tyskland og hygge på Skibbroen.

Nyeste kommentarer

21.11 | 18:05

Godt initiativ

KH Torben

...
21.11 | 18:04
Om at dele minder har modtaget 1