Tour de Danmark

Kolding 2016

     Ungdomsskolen var vært ved velkomstkaffe og kage. Christine Rasmussen orienterede om skolens mange aktiviteter.  Efter indkvartering på Kolding Hotel Apartments blev vi budt velkommen på Sct. Jørgensgård, hvor de fleste måltider blev indtaget.  Direktør for Sct. Jørgensgård og Slots-søbadet Otto Skak orienterede om hans ansvarsområde. En tidligere kommune arkitekt tog os med på en rundtur i en del af det gamle Kolding.  Aftensmad med bøf og æblekage samt socialt samvær.
    
Efter at nogle tog en svømmetur i badet, og alle fik morgenmad på vores spisested, var der rundvisning på Koldinghus. Frokosten blev indtaget på kunstmuseet Trapholt med den smukke udsigt til Kolding Fjord. Så var der rundvisning på museet bl.a. med besøg i Arne Jakobsens sommerhus.  Resten af eftermiddagen var valgfri enten et besøg på Syddansk Universitet eller en ”egen hånd” tur i Kolding. Middag med fisk, mørbrad og is, underholdning af Kolding Mandskor og socialt samvær på Sct. Jørgensgård. En god dag med mange oplevelser.
    
Efter morgensvømning (for nogle få) og morgenmad forlod vi vores lejligheder. Turen fortsatte i Christiansfeld med en guidet tur i byen, der i 2015 blev udpeget som verdenskulturarv. Træffet sluttede med frokost i ungdomsskolens nyligt indrettede klublokaler, hvor Mikkel og Christine vartede os op, og P.V.Hansen takkede alle for et par gode dage i Kolding.

Læsø 2017

(tekst og billede v/Lene og Jens Peter)

Holbæk 2018

ved Mogens Helt

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

21.11 | 18:05

Godt initiativ

KH Torben

...
21.11 | 18:04
Om at dele minder har modtaget 1
Du kan lide denne side